Wie zijn wij

“Maatwerk is onze hobby!”

Woninginrichting Veendam is het nieuwe bedrijf dat Harm Bijlholt en Erik Farenhorst runnen. Woninginrichting Veendam biedt zijn diensten aan in de provincie Groningen én het Noorden van Nederland.

Erik Farenhorst is al 18 jaar actief in deze branche. Hij leerde het vak bij Weijer Wonen in Veendam. Na drie jaar ging Farenhorst naar De Toekomst in Muntendam, waar hij bij de familie Pater als allround stoffeerder aan de slag ging. “En nu is de tijd aangebroken om zelf een bedrijf te gaan runnen. Ook voor advies aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Ik ben ook in de avonduren, op afspraak, inzetbaar”, aldus Erik Farenhorst.

Woninginrichting Veendam is gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van: Vloeren, Raamdecoratie, Zonewering (binnen en buiten) en tapijt.

Naast een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en uitstekende service. In de overzichtelijke showroom kunnen al onze producten uitvoering getoond en gedemonstreerd worden.

“In onze winkel hebben we veel producten staan. Zo kunt u zelf zien, voelen en sfeer proeven. Vraag gerust om advies en wij zullen u begeleiden in uw (complete) woninginrichting”, laat Harm Bijlholt weten. “Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u voor vele extra’s bij ons terecht. Kwaliteit tegen scherpe prijs.”

Onze diensten

 • Vloeren

 • Tapijt

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

 • buitenzonwering

  Buitenzonwering

 • reparatie en onderhoud

  Reparatie