Raamdecoratie

De finishing touch van een huis is vaak de stoffering, de kleur en het type gordijnen, alsmede het te gebruiken materiaal. Het kan uw interieur net dat gewenste accent geven of juist alles bij elkaar brengen.

Wij willen u graag adviseren over de aanschaf en toepassing van raamdecoratie. Of uw raam geschikt is voor een type decoratie en over de voor- en nadelen van het type product.

Wilt u de raamdecoratie niet zelf aanbrengen? Woninginrichting doet dit graag voor u.

bece® – mode voor je raam

Sinds kort zijn we dealer van de maatwerk raamdecoratie van het merk bece®.

Raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar houdt ook de zon buiten en zorgt voor privacy. Met de raamdecoratie van bece® maak je jouw huis compleet.. Sinds de oprichting in 1971 maakt bece® raamdecoratie met passie en precies op maat. Omdat ieder huis en ieder mens anders is, maken we meerdere collecties. Elk met een eigen sfeer en stijl. Onze raamdecoratie wordt met de hand volgens jouw wensen gemaakt en is van hoge kwaliteit.

Je kunt bij ons terecht voor bece® rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, horizontale jaloezieën, vlinderjaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, gordijnen en paneelgordijnen. Kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de winkel.

 

 • GordijnenEr zijn verschillende redenen om gordijnen te nemen. Dit kan zijn van het tegenhouden van licht tot inrichtingselementen voor het bepalen van de sfeer in de kamer. Daartussen is alles mogelijk: vitrages, in between en overgordijnen. De combinaties zijn eindeloos in zowel de soorten stof als de wijze van bevestigen.

 • In het verleden deden rolgordijnen vooral waar ze goed in zijn: het tegenhouden van licht. Tegenwoordig zijn rolgordijnen veel meer een verlengstuk van uw inrichting. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos en rolgordijnen kunnen praktisch overal bevestigd worden. Wij vinden zeker een rolgordijn dat ook bij uw inrichting past.
 • Wilt u een gordijn in de kamer, maar toch ook net iets anders? Dan kan een paneelgordijn een optie zijn. Het biedt de voordelen van een gordijn, maar met een compleet ander uiterlijk. Ze zijn daarbij erg geschikt voor grote ramen.

  Wij vertellen u graag over wat er allemaal mogelijk is met dit type gordijn.

 • De sfeer en uitstraling van een traditioneel gordijn met daarbij het gemak van een rolgordijn. Dat kan de reden zijn waarom u kiest voor een vouwgordijn. Daarbij zijn de mogelijkheden in stoffen eindeloos. U kunt dezelfde stoffen gebruiken die u ook bij een traditioneel gordijn zou willen gebruiken.
 • De horizontale jaloezieën zijn al jaren een populaire bekleding van ramen. Elke denkbare uitstraling is ermee te creëren en geschikt voor alle ruimtes als woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Verder geven de horizontale jaloezieën een groot gebruiksgemak.
 • Verticale jaloezieën lijken erg op de horizontale. Het is een andere manier van toepassen. Elke denkbare uitstraling is ermee te creëren en geschikt voor alle ruimtes als woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Verticale jaloezieën geven een groot gebruiksgemak.

Onze diensten

 • Vloeren

 • Tapijt

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

 • buitenzonwering

  Buitenzonwering

 • reparatie en onderhoud

  Reparatie